Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute cei mai mici dintre atleţii cluburilor sportive din judeţul Suceava au participat la ultima competiţie din acest an, Cupa de Iarnă de la Bacău, concurs la care au luat startul peste 400 de copii din toată ţara. Dintre atleţii din judeţ, cei de la Clubul Sportiv Municipal Suceava şi Clubul Sportiv Municipal Dorna din Vatra Dornei au reuşit să urce pe podiumul de premiere, o parte dintre ei doborându-şi şi recordurile personale.

Tudor Axinte, pregătit la CSM Suceava de Cristina Casandra a câştigat proba de săritură în lungime la copii I, cu un nou record personal, 5,48 metri, el fiind în acest an medaliat cu argint la Campionatul Naţional în aceeaşi probă. Tot la Bacău, ştafeta de copile I (Albertina Rusu, Beatrice Tocariu, Irina Ilişcu şi Delia Ocheană), pregătită la CSM Suceava de antrenorul Silviu Casandra a reuşit să câştige medalia de argint în proba de 4×200 metri. În acelaşi concurs, Albertina Rusu a fost foarte aproape de o medalie, terminând pe locul IV proba de 1500 de metri, cu un nou record personal. Tot de la CSM Suceava, Darius Melenciuc şi Ştefan Cimpoieş au ocupat primele două locuri în proba de marş 1500 de metri la copii I, în timp ce Dimitrie Scolobiuc a luat bronzul la aruncarea greutăţii, iar Alexandru Hiliuţă a luat argintul la 200 metri şi bronzul la 50 de metri. Aceşti sportivi sunt pregătiţi la CSM Suceava de antrenorul Radu Mihalescu, cel ce a participat cu un lot de 9 atleţi, toţi doborându-şi recordurile personale, chiar dacă unii n-au urcat pe podium.

Delegaţia clubului CSM Dorna Vatra Dornei condusă de antrenorul Cristian Prâsneac a câştigat un număr de cinci medalii la Cupa de Iarnă de la Bacău.

Astfel, Claudia Costiuc a reuşit să se impună în probele de 800 şi 1500 de metri la copile I, Denisa Kore a câştigat proba de 200 de metri la copile III, Petru Robert Kore a luat medalia de bronz în proba de 800 de metri la copii I, iar Alexandru Prâsneac a terminat al treilea în cursa de 600 metri la copii II.

„Sunt încântat de evoluţiile sportivei Claudia Costiuc,  care face atletism doar de o lună şi a câştigat ambele probe la care a participat şi aceste medalii mă fac să sper că va ajunge o mare campioană. Şi ceilalţi sportivi au avut evoluţii foarte bune, ceea ce-mi dă speranţe la rezultate bune în sezonul de sală care începe din luna ianuarie”, a explicat antrenorul dornean, Cristian Prâsneac.

Rezultate de excepţie pentru micii sportive suceveni la Cupa de Iarnă de la Bacău, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava