MOPAN Suceava

Ultimele concursuri atletice de Grand Prix care au avut loc la Bucureşti au prilejuit performanţe remarcabile pentru sportivii suceveni. Rezultate foarte bune au fost realizate de Simona Caziuc, în proba de 800 de metri, dar şi de ştafetele de 4×100 şi 4×400 metri ale LPS Suceava care s-au impus la categoria juniori II. Din echipa suceveană au făcut parte sportivele Cristina Călugărean, Cosmina Lupaşcu, Andreea Cucoşel şi Simona Caziuc. Ca urmare a timpilor foarte buni înregistraţi la ultimele concursuri, Simona Caziuc a fost selecţionată pentru a participa în luna iulie la Festivalul Olimpic al Tineretului care va avea loc în Olanda. Toate sportivele de la LPS Suceava sunt pregătite de antrenorul emerit Toader Flămând.
„În pofida rezultatelor obţinute de sportivele noastre trebuie să spun că sunt nemulţumit de faptul că nu avem toate condiţiile pentru a ne desfăşura activitatea. Nu am avut în ultima perioadă susţinătoare de efort şi nici nu am beneficiat de un stagiu de pregătire centralizată. Mai mult, trebuie să spun că şi pista de atletism a stadionului „Areni” se află într-o stare foarte precară şi trebuie refăcută pentru că influenţează negativ antrenamentele tuturor atleţilor” a ţinut să sublinieze profesorul Toader Flămând.
Pe lângă rezultatele bune ale tinerelor atlete de la LPS Suceava, trebuie amintite şi performanţele sportivilor de la CSŞ Gura Humorului, Otilia Strutinschi şi Sebastian Ursache. Tânăra atletă pregătită de profesoara Daniela Lucaci a făcut chiar o cursă de excepţie în proba de 800 de metri realizând un timp peste baremul de calificare la Mondialele de juniori II.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava