MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute în Bazinul Olimpic de la Piteşti s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Poliatlon pentru copii între 11-13 ani. Poliatlonul adună mai multe probe în concursul de nataţie, sportivul prezent la concurs fiind nevoit să le parcurgă pe toate.
CSŞ 3 Suceava a participat la aceasta competiţie cu un lot de 11 sportivi, două fete la categoria 11 ani: Ioana Năstacă şi Maria Catargiu, două fete la categoria 12 ani: Ana Blănaru şi Maria Ilieş, un băiat la categoria 11 ani – Victor Turluianu,  patru băieţi la categoria 12 ani – Sebastian Croitor, Şerban Cotos, Vlad Brandis şi Ştefan Ropan şi doi băieţi la categoria 13 ani: Alexandru Mateiciuc şi Alexandru Pomohaci.
Campionatul Naţional de Poliatlon a adunat la start 453 sportivi (293 băieti şi 160 fete), sportivi legitimaţi la 55 cluburi din ţară.
În clasamentul general pe cluburi, echipa CSŞ 3 Suceava s-a clasat pe locul IX, iar echipa de băieti 12 ani pe locul II la categoria lor de vârstă.
În clasamentul individual Sebastian Coritor a obţinut locul III în proba de 100 Liber, Şerban Cotos locul IV în proba de 200 Liber, ambii înotători adunând şi mai multe locuri V-VIII .
Ştafeta de băieţi 12 ani a obţinut trei medalii: două de bronz,  în probele de 4×100 Mixt şi 4×50 Liber  şi una de argint la 4×100 Liber.
În clasamentul general individual cumulat pe probe,  Şerban Cotos s-a situat pe locul VII, iar Ana Blănaru şi Ştefan Ropan pe locul X.
„Mă bucură progresul realizat de sportivii noştri şi sper să continue pe acelaşi drum ascendent. De menţionat faptul că toţi componenţii echipei de la CSŞ 3 Suceava şi-au doborât recordurile personale la acest Campionat Naţional de Poliatlon. Faptul că ei au reuşit să-şi depăşească emoţiile la o competiţie de asemenea anvergură este un semn bun” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava