Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Izvorani s-au desfăşurat concursul de înot “Cupa de Iarnă” pentru copii 7-8-9 ani. CSŞ Suceava a participat la competiţie cu patru sportivi de 9 ani: Andrei Andrian, Amalia şi Alexia Burlacu şi Maria Moscaliuc.
Fetele au urcat pe cea mai înalta treaptă a podiumului de premiere în probele de ştafetă, Alexia Burlacu şi Maria Moscaliuc în ştafeta de 4×50 liber, iar Amalia Burlacu în ştafeta de 4×50 mixt.
În clasamentele individuale Andrei Andrian s-a clasat pe locul 5 în proba de 50 liber şi locul 6 la 50 spate, Amalia Burlacu pe locul 5 la 50 bras, Maria Mosclaiuc locul 7 la 50 liber, iar Alexia Burlacu pe două locuri 11 la 50 liber şi 50 spate.
Tot la sfârşitul săptămânii trecute s-a desfăşurat la Târgovişte competiţia internaţională de înot, “Concursul Ţărilor Central Europene”. CSŞ Suceava a fost reprezentată de Sebastian Croitor.
Rezultatele obţinute de sportivul sucevean au fost peste aşteptări, cu atât mai mult cu cât sunt superioare rezultatelor de acum două săptămâni la Campionatele  Naţionale de sprint unde a obţinut două medalii de bronz în probele de 100 și 400 liber.
“Mulţumim tuturor celor care sunt alături de noi şi ne sprijină mereu, conducerii Şcolii Gimnaziale nr. 3 şi a LPS Suceava, conducerii CSU din Suceava, domnului Cătălin Bunduc şi Victoria 21 Gym. Îi felicit pe elevii mei şi le doresc o vacanţă frumoasă!” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava