MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Băile Felix s-a desfășurat Cupa României la Cros. Sportivii suceveni au avut o comportare deosebită reușind să urce pe podiumul de premiere la aproape toate categoriile de vârstă.

Revenită după o perioadă îndelungată de pauză, Cristina Casandra de la CSM Suceava a făcut o cursă remarcabilă reușind să sosească a doua. Cu acest rezultat, sportiva și-a câștigat dreptul de a participa la Campionatul European de Cros ce va avea loc luna viitoare în Serbia. Tot în competiția seniorilor, echipa feminină de la CSM Suceava, în componența Cristina Casandra, Viorica Hasna, Anca Ivorciuc și Alina Onofrei s-a clasat pe locul II.

La categoria juniori I, la individual, Andrei Leancă de la CSM Vatra Dornei s-a situat pe locul VI, iar formația LPS Suceava a cucerit medalia de bronz.

La categoria juniori III, Dorin Rusu de la CSȘ Rădăuți s-a clasat pe locul II. La categoria copii I, la masculin, primul a fost Claudiu Daniel Mihăescu de la CSM Vatra Dornei, pe locul III în aceeași cursă situându-se Costel Niculcea de la CSȘ Rădăuți. La aceeași categorie de vârstă, echipa CSȘ Rădăuți s-a clasat în final pe locul I.
La categoria copii I, la feminin, Paula Vîntu și Daniela Candea de la CSM Vatra Dornei, s-au clasat în această ordine pe pozițiile a IV-a și a V-a, iar echipa CSM Vatra Dornei a cucerit locul I.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava