Concert pascal
MOPAN Suceava

De curând, la Pitești s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Poliatlon pentru cadeţi (băieții și fetele de 12-14 ani). Competiția a reunit la start 375 sportivi, 165 fete și 210 băieți, reprezentând 56 cluburi .

Delegația CSS 3 Suceava a fost alcătuită din 7 sportivi: Antonia Nițu – 14 ani, Șerban Cotos, Sebastian Croitor, Vlad Brandis și Ștefan Ropan – 13 ani, Ioana Năstacă și Victor Turluianu – 12 ani.

Rezultatele obţinute de înotătorii suceveni au încheiat perioada competițională din acest an cu rezultate excelente.
Șerban Cotos a obținut două medalii de aur în probele de 100 Fluture și 200 Liber (la 100 Fluture fiind foarte aproape de un nou record național), o medalie de bronz la 200 Mixt și un loc 4 în proba de 100 Liber. La finalul competiției sportivul Șerban Cotos a reușit o performanță extraordinară când punctajele obținute în probele individuale l-au clasat pe prima poziție a podiumului în clasamentul general al băieților de 13 ani obținând titlul de campion naţional la poliatlon.

Acest titlu a mai fost obținut de sportiva Antonia Nițu, el desemnând cel mai complex sportiv.
”Pot spune că este o premieră, deoarece Șerban Cotos este primul băiat din județul Suceava care obține acest titlu. Nu a fost simplu , departajarea între primele 3 poziții fiind de câteva puncte”  a menţionat profesorul Cezar Moscaliuc.
Ioana Năstacă a obținut prima medalie din cariera sa – locul 3 în proba de 200 Liber fete 12 ani, realizând un timp foarte  bun.

Antonia Nițu s-a clasat pe locul 3 în proba de 100 Bras.
Ștafetele băieților de 13 ani au reușit două medalii de argint în probele de 4×50 Liber și 4×50 Mixt.
”La 4×50 Mixt, ultima probă a competiției  după o luptă aprigă între trei echipe – Liceul Emil Racoviță București, AQUA TEAM București și CSS 3 Suceava, echipe care-și disputau primele 3 locuri, pe ultimii centimetri, printr-o sosire excepțională sportivul Vlad Brandis a adus argintul în tabăra suceveană, dar fiecare dintre cei 4 componenți ai ștafetei au luptat cu dăruire contribuind la acest rezultat. ”

Componența ștafetelor de la CSS 3 Suceava a fost Sebastian Croitor, Șerban Cotos, Ștefan Ropan și Vlad Brandis.
”Am încheiat acest an cu rezultate excepționale la toate categoriile de vârstă, rezultate care vin să răsplătească efortul depus de sportivi, antrenori și părinți. Sunt mândru că facem echipă, că sunt antrenorul acestor copii talentați care zilnic muncesc cu multă dăruire, care se trezesc dimineața la 5 a.m. pentru a parcurge peste 6,5-7 km/antrenement, cărora nu prea le mai rămâne timp de joacă și care au demonstrat de multe ori că sunt capabili să-și depășească limitele, care nu au renunțat atunci când au dat de greu și care atunci când pentru câteva sutimi de secundă nu au prins podiumul s-au întors în bazin în dorința de merge mai departe. Bravo lor, sunt un exemplu pentru noi toți ” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Rezultate remarcabile pentru sportivii suceveni la Campionatul Naţional de Poliatlon pentru cadeţi, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava