Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, atleţii suceveni au participat la un concurs internaţional de sală la Chişinau (Republica Moldova). La  competiţie au luat startul sportivi din şapte ţări: Ucraina, Polonia, Belarus, Bulgaria, Letonia, România şi Republica Moldova. Performerii delegaţiei sucevene au fost Ioana Pascar (LPS Suceava), care s-a impus in probele de 1.500 şi 2.000 de metri, Andreea Cucoşel (LPS Suceava), care a câştigat cursele de 200 şi 400 metri, Simona Caziuc (LPS Suceava), care a sosit prima în proba de 800 de metri, Claudiu Daniel Mihăiescu (CSM Dorna Vatra Dornei), învingător în cursele de 800 şi 1.500 de metri şi Andrei Leanca (CSM Dorna Vatra Dornei), care a terminat primul proba de 2.000 de metri. Sportivele de la LPS Suceava sunt pregătite de profesorul Toader Flămând, atleţii de la CSM Vatra Dornei de profesorul Cristian Prâsneac.

Atleţii suceveni au mai urcat pe podiumul de premiere prin: Andreea Bucătariu (LPS Suceava) – sosită pe locul secund in cursele de 1.500 şi 3.000 de metri; Silviu Marmeliuc (LPS Suceava) – clasat locul secund în proba de 2.000 de metri; Andrei Leanca (CSM Dorna) – clasat pe locul secund în cursa de 1.500 de metri; Simona Caziuc (LPS Suceava) – sosită pe locul al treilea în cursa de 1.500 de metri.

Formată din 14 sportivi, delegaţia cluburilor sucevene a fost condusă de antrenorii Teodor Flămând, Iustin Tătărău şi Cristian Prâsneac, cărora li s-a alăturat Valerian Dura, inspector în cadrul DJST Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava