Concert pascal
MOPAN Suceava

Campionatele Naționale de Cros care s-au desfășurat la finele săptămânii trecute la București au reconfirmat valoarea sportivilor suceveni. Atleții suceveni au avut o comportare remarcabilă urcând de 10 ori pe podiumul de premiere.
Medalii de aur au cucerit Andrei Leancă de la CSM Dorna Vatra Dornei la categoria juniori I, Paula Vîntu de la același club la categoria copile 1 și echipa CSM Dorna Vatra Dornei la aceeași categorie de vârstă, dar și Florin Stratan de la CSȘ ”Nicu Gane” Fălticeni la categoria copii 2 și Claudiu Mihăescu de la CSM Dorna Vatra Dornei la categoria copii I.
Medalii de bronz au cucerit Costel Niculcea de la CSȘ Rădăuți la categoria copii I, Alexandru Pintilei de la CSȘ Gura Humorului la categoria copii 2, echipa feminină de la CSM Dorna Vatra Dornei la categoria copii 1. Tot pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere au mai urcat echipa feminină de la CSM Suceava la categoria seniori și cea masculină la categoria tineret.
Din echipa de senioare a CSM Suceava au făcut parte sportivele: Anca Ivorciu (antrenor Erzilia Țîmpău), Ioana Agapi și Alina Onofrei (antrenor Silviu Casandra) și Sînziana Mandiuc (antrenor Radu Mihalescu). Din echipa masculină a CSM Suceava au făcut parte atleții: Cătălin Șuhani și Dan Mirșidan (antrenor Silviu Casandra), Iulian Roșu și Silviu Marmeliuc (antrenor Radu Mihalescu).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava