Muzeul Bucovinei

Municipiul Brăila a găzduit pe la finele săptămânii precedente galele din cadrul Cupei României la box. Pugiliștii de la CSM Suceava pregătiți de Andu Vornicu au făcut din nou o figură frumoasă, numărându-se printre protagoniștii competiției.
Fostul vicecampion european de juniori Cristi Măzăreanu a dominat competiția în limitele categoriei 60 de kilograme pentru tineret. Tânărul și talentatul pugilist sucevean în vârstă a terminat învingător în toate cele cinci meciuri din program fără să cedeze nici măcar o repriză. În meciul decisiv pentru titlu Cristi Măzăreanu la întrecut înainte de limită pe băimăreanul Samuel Gabriel Roman. În urma acestei reușite, elevul antrenorului Andu Vornicu și-a cucerit dreptul de face parte din lotul de tineret al României pentru Campionatul Mondial din Polonia, care va avea loc între 2 și 10 aprilie.
Performanțe excelente au mai obținut în carul Cupei României și Laurențiu Ungureanu și Radu Semian, care s-au clasat pe locurile 2, și respectiv 3, în turneul categoriei 75 de kilograme din cadrul concursului pentru seniori Under 22.
„Ne-am pregătit bine în perioada petrecută la Centrul Olimpic de la Bacău, iar acest lucru s-a simțit în ring. Este un început de an pozitiv pentru noi și sperăm să o ținem așa în continuare. În încheiere, aș dori să mulțumesc pentru sprijin Clubului Sportiv Municipal Suceava și oamenilor de afaceri Ciprian Nuțu și Bogdan Straton”, a declarat Andu Vornicu, care activează și ca antrenor secund la lotul național de tineret.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava