MOPAN Suceava

Richard Gere, în vârstă de 71 de ani și soția lui Alejandra Silva, de 38 de ani, și-au surprins fanii cu o fotografie de la malul mării. Nici unul dintre ei nu poartă mască și sunt relaxați complet. Ei au devenit părinți în aprilie 2020, în plină pandemie și ”meseria de părinte” le-a ocupat tot timpul. Mai ales dacă pe lângă bebeluș, mai au acasă un năzdrăvan pe nume Alexander, de doi anișori.

Richard Gere, de 71 de ani și soția lui Alejandra Silva, de 38 de ani, au avut parte de primul lor concediu după ce au devenit părinți pentru a doua oară în aprilie 2020. Cei doi porumbei s-au fotografiat pe malul oceanului relaxându-se. Extrem de discreți, Richard Gere și Alejandra au profitat din plin de izolarea la domiciliu impusă de pandemie și s-au concentrat pe creșterea și îngrijirea copiilor lor. Soţia sa, Alejandra Silva, a rămas însărcinată cu al doilea copil al lor la numai 9 luni după ce l-a născut pe primul. Iar în aprilie 2020 a născut. Actorul mai are un fiu, Homer James Jigme, de 21 de ani, din căsnicia cu actriţa Carey Lowell, care a durat din 2002 până în 2013. Alejandra are şi ea un fiu, Albert, în vârstă de 8 ani, din căsnicia cu magnatul minier Govind Friedland.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/richard-gere-si-alejandra-primul-concediu-dupa-ce-au-devenit-parinti-doua-oara

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava