MOPAN Suceava

Comediantul britanic Ricky Gervais a declarat într-un interviu recent că nu mai pune deloc la suflet comentariile negative cu privire la filmele sale și nici nu mai este afectat de lucrurile răutăcioase care se scriu despre el pe internet.

Starul în vârstă de 55 de ani a declarat pentru ziarul britanic Daliy Mail, potrivit contactmusic.com: „Obișnuiam să cred că orice recenzie negativă va face pe toată lumea să gândească la fel. Acum nu mă mai afectează. Am trecut prin asta și am ajuns să spun: ‘Cui îi pasă?’.”

Ricky a mai spus că a decis, de asemenea, să nu mai bage în seamnă comentariile răutăcioase pe cale le postează unele persoane la celebrele sale poze de pe Instagram, în care apare în baie, râzând ciudat. „Acum nu îmi mai pasă dacă vreunei persoane îi place sau nu fața mea, sau filmele mele, sau râsul meu. Înainte îmi făceam griji și dacă un paparazzo îmi făcea o poză compromițătoare. Acum îmi fac fotografii în baie, arătând cât mai urât posibil! Niciun adolescent care locuiește în subsolul casei părinților lui nu poate să afecteze o persoană care plutește în propria piscină.”, a mai spus actorul, râzând, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava