Concert pascal
MOPAN Suceava

Potrivit Dj-ului Calvin Harris, cântăreața Rihanna a crezut despre el că este „un ciudat”, „un tip amuzant”, care face muzică „cool”, când acesta a însoțit-o în turneul ei din 2011, ‚Loud’.
El a spus, potrivit contactmusic.com: „A crezut despre mine că sunt un tip amuzant, un tip ciudat care face muzică cool.”

Calvin – care a produs hit-ul ‚We Found Love’ împreună cu Rihanna, mai târziu în acel an – a mărturisit că nu i-a venit să credă când artista a venit la el pentru o colaborare.
„Nu fusesem niciodată în preajma cuiva care făcea show-uri atât de mari, în preajma unei așa vedete. Mi-am ținut capul sus. Apoi am văzut-o în ultimul show și mi-a spus că vrea să facă un cântec asemănător celui pe care îl cântasem.”, a spus muzicianul, potrivit sursei citate.

Autorul hit-ului ‚Summer’ a adăugat că atunci când Rihanna a fost de acord ca el să-și pună numele pe piesă, „un vis nebunesc i s-a împlinit”.
„A fost ceva de genul: ‚Uite, acesta este cântecul meu. Eu am făcut totul. Vrei să treci și numele meu pe el?’ Și a făcut-o. Foarte frumos din partea ei. A fost un vis nebunesc devenit realitate.”, a mai spus Calvin Harris.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava