Concert pascal
MOPAN Suceava

Rihanna a devenit mamă pentru prima dată, informează contactmusic.com.

Cântăreața originară din Barbados a adus pe lume un băiețel complet sănătos în data de 13 mai, însă informația a fost făcută publică de către publicațiile de peste Ocean abia joi, 19 mai.

Rihanna și iubitul ei, artistul A$AP Rocky, au devenit părinții unui băiețel. Cuplul nu a dezvăluit deocamdată ce nume va purta primul lor copil.

Platforma de știri Page Six a dat vestea despre sarcina Rihannei la sfârșitul lunii ianuarie, după ce au apărut fotografii cu cântăreața, în vârstă de 34 de ani, etalându-și cu mândrie burtica de gravidă în timp ce mergea la plimbare cu Rocky, în vârstă de 33 de ani, în Harlem.

Relaţia dintre cei doi artişti, ambii în vârstă de 33 ani, a devenit publică la sfârşitul anului 2020, iar de atunci amândoi şi-au exprimat dorinţa de a deveni părinţi, mai notează sursa citată.

Rihanna este cea mai bogată artistă din industria muzicală şi a intrat anul trecut în topul multimilionarilor întocmit de revista Forbes, graţie afacerilor ei în lumea modei şi a produselor cosmetice.

A$AP Rocky, al cărui nume real real este Rakim Athelaston Mayers şi care este originar la rândul lui din Barbados, a fost recompensat cu mai multe premii BET la categorii dedicate muzicii hip-hop. El a primit şi două nominalizări la Grammys Awards.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava