Concert pascal
MOPAN Suceava

Rihanna le-a spus fanilor că foarte curând va lansa mult-așteptata muzică nouă.

Fanii așteaptă de multă vreme follow-up-ul celui mai recent LP al artistei din Barbados, ‘Anti’ – lansat în 2016, follow-up despre care a spus în repetate rânduri că va apărea ‘curând’.

Într-un schimb de replici cu paparazzi, care au întrebat: „Ceva muzică nouă? Orice?”, ea a răspuns, potrivit contactmusic.com: „Curând, curând, curând.”

În urmă cu câteva luni, Rihanna i-a spus unui fan că s-ar putea să lanseze „curând” un cântec nou.

Autoarea hit-ului ‘Umbrella’ a postat pe o rețea de socializare un video, cu ocazia Women’s History Month, ce amintește câteva dintre cele mai recente realizări ale sale, ca artist și femeie de culoare. Vedeta a mulțumit echipei care a ajutat-o să creeze albumul ‘Anti’ și să susțină evenimentele majore din ultimii 5 ani. „Mulțumesc Celui de Sus pentru tot sprijinul… Felicitări tuturor celor ce au contribuit la această eră (‘Anti’), mulțumesc echipă.”, a scris Rihanna pe Instagram. La scurt timp, în secțiunea de comentarii a acestei postări, artista a fost întrebată dacă nu plănuiește să sărbătorească cumva evenimentul prin lansarea unei piese. Spre surprinderea fanilor, Riri a răspuns: „Cred că da (ar trebui să lansez o piesă). În curând. Doar una, totuși, lol.”, i-a scris Rihannei fanului ei.

Cel mai recent single al artistei a fost o piesă în colaborare cu PARTYNEXTDOOR – ‘Believe It’. Melodia a fost lansată în martie 2020, de atunci fanii așteptând vești despre un viitor album.

Anul trecut, Rihanna le dădea asigurări fanilor că „nu vor fi dezamăgiți” când muzica sa nouă va fi, în sfârșit, lansată. De asemenea, vedeta spunea că lucrează la melodii noi „mereu”. Cântăreața a spus la acea vreme, potrivit contactmusic.com: „Mereu lucrez la piese noi și atunci când voi fi pregătită să le lansez, în modul în care simt eu că este potrivit, vor apărea. Iar voi nu veți fi dezamăgiți. Merită așteptarea. Nu voi lansa muzică nouă doar pentru că oamenii așteaptă. A durat atât de mult, voi face să merite așteptarea.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava