MOPAN Suceava

Rihanna se simte mai sexy ca niciodată de când s-a despărţit de Chris Brown!
Surse apropiate cânăreţei spun că artista din Barbados se bucură din plin de statutul de femeie singură, pentru că o face să se simtă liberă.

O sursă a declarat, potrivit showbizspy.com: “Acum, că este liberă, liberă de stresul şi toate lucrurile urâte de care avea parte cândva, se simte mai sexy ca niciodată. În primul rând, se simte liberă şi poate să-şi trăiască viaţa cum vrea; se pregăteşte să se ocupe mai bine de afacerea ei şi să plece în turneu. Se simte foarte bine în această perioadă.”

Aceeaşi sursă a continuat: “Este sătulă de aceste depărţiri şi împăcări. Îşi doreşte un bărbat care să-i fie aproape şi care să o respecte. Acum, are nevoie să se ocupe doar de turneul ei şi nu să-şi facă griji pentru acel măscărici. Va fi bine. Este cea mai tare tipă din oraş.

„Rihanna se bucură că este o femeie liberă, dar dacă bărbatul potrivit îi va ieşi în cale, poate îi va da o şansă: „Dacă îi va ieşi cineva în cale şi dacă amândoi se vor simţi atraşi unul de celălalt, atunci, ea va acţiona. Dar, momentan, nu îşi caută pe nimeni. Chiar nu doreşte să caute.”, a mai spus sursa.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava