Rihanna și Drake ”formează un cuplu și dorm împreună exclusiv”, iar prințesa pop este mai fericită ca niciodată, potrivit showbizspy.com.

Chiar dacă nu și-au oficializat relația, Rihanna este foarte fericită să știe că Drake ”îi aparține” numai și numai ei, scrie HollywoodLife.

”Relația lor nu este încă oficială, dar formează un cuplu și dorm împreună exclusiv.”, a declarat un apropiat al cuplului, potrivit sursei citate.

”Îi veți vedea des împreună de acum, ținându-se de mâini și alintându-se în public. Nu este un secret faptul că ea îi aparține lui și el ei, dar cine știe ce se va întâmpla până îi veți auzi spunând: ‘Oh, hey, uitați-vă la noi, suntem oficial împreună!’”, a adăugat aceeași sursă.

Surse apropiate cântărețului au spus în urmă cu puțin timp că acesta este fermecat de frumusețea și sufletul Rihannei și că o compară cu ”diamantul de pe cer” despre care cântă în piesa ei.

”El vrea ca ea să fie acel diamanat de pe cer despre care ea cântă. Drake o consideră incredibil de frumoasă. O apreciază foarte mult și, deasemenea, apreciază munca ei.”, a declarat un apropiat al cântărețului, potrivit showbizspy.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava