Concert pascal
MOPAN Suceava

Biroul Județean Suceava al PSD a decis prin vot validarea fostului manager al Spitalului Județean, Vasile Rîmbu, în funcția de președinte interimar al Organizației Municipale Suceava a PSD. Vasile Rîmbu a fost validat și drept candidat al PSD pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan a precizat că în cadrul aceleiași ședințe au fost validate și candidaturile avocatului Traian Andronachi pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți și a lui Gheorghe Apetrii pentru Primăria Vatra Dornei.

„Domnul Vasile Rîmbu a fost numit în funcția de președinte interimar al Organizației Municipale PSD Suceava. Totodată, el a fost validat ca şi candidat al PSD pentru funcția de primar al Sucevei. Acesta este un manager şi un lider binecunoscut sucevenilor prin prisma funcţiilor deţinute de-a lungul timpul, remarcându-se într-un mod exceptional datorită modernizării Spitalului Judeţean Suceava şi a rezultatelor avute în mandatul de director al Finanţelor sucevene.

Pentru primăria municipiului Rădăuţi a fost desemnat drept candidat avocatul Traian Andronachi, cunoscut rădăuţenilor în mod special datorită managementului ireproşabil din perioada pandemiei de Coronavirus al Spitalului Municipal Rădăuţi.

Pentru primăria municipiului Vatra Dornei a fost validat ca şi candidat domnul Gică Apetrii, cunoscut om de afaceri din zona Dornelor şi care în sondajele interne este cotat cu prima şansă pentru obţinerea funcţiei de primar”, a transmis PSD Suceava după ședința Biroului Permanent Județean.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava