Concert pascal
MOPAN Suceava

Rita Mureșan este sfâșiată de dorul fiicelor sale, care au decis să se stabilească peste ocean. S-a speculat o perioadă îndelungată de timp că designer-ul ar suferi de depresie din această cauză, iar acum a decis să scoată la iveală gestul la care recurge ori de câte ori vrea să își vadă copiii, notează click.ro.Rita Mureșan are două fete din căsnicia cu Nelu Mureșan, însă Gloria și Rebeca, ajunse acum la vârsta maturității, s-au stabilit departe de casă.

Una dintre ele locuiește în Statele Unite ale Americii, acolo unde are un loc de muncă la care mulți visează, în timp ce mezina s-a stabilit în Thailanda. Din acest motiv au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Rita Mureșan ar suferi de depresie din cauza dorului, boală pe care ar fi căpătat-o după ce fetele s-au mutat.

Ei bine, creatoarea de modă a dezmințit categoric zvonurile și a mărturisit că își vizitează fiicele cât de des poate. Gloria a absolvit o parte din studii în Marea Britanie, la Londra și ulterior s-a mutat în New York, unde locuiește deja de mai bine de șapte ani. Lucrează pe Wall Street, iar mama ei este mândră nevoie mare când vorbește despre realizările pe care le-a avut.Rita Mureșanu mărturisește că, într-adevăr, îi este greu de când fetele au plecat atât de departe de casă, dar le-a oferit libertatea de a-și lua propriile vieți în mâini. Deși îi este dor de ele, nu s-ar muta departe de România, din cauza activităților care o țin aici.

„Le vizitez cât de des pot. Mai vin și ele. Abia ce m-am întors din America.”, a declarat Rita Mureșan Potrivit WOWbiz.ro.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/rita-muresan-sfasiata-de-dorul-fiicelor-la-ce-635825.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava