MOPAN Suceava

Rita Ora a ales o carieră în muzică „pentru a-și face părinții fericiți” și pentru a face „foarte mulți bani”, ca cei care au crescut-o să nu mai muncească vreodată.

Cântăreața în vârstă de 30 de ani a spus că părinții ei, Vera și Besnik, sunt cei care o motivează mereu și îi dau putere. Și pentru că au sacrificat foarte multe atunci când s-au mutat în UK din Kosovo, când Rita era mică, și-a dorit să facă mulți bani, pentru ca ei să nu mai fie nevoiți să muncească vreodată.

Rita a spus, potrivit contactmusic.com: „Am vrut să îii fac fericiți. Mi-am dorit ca ei să nu mai muncească vreodată. Când am ajuns cu familia pentru prima dată în Marea Britanie, tatăl meu avea 3 job-uri în același timp, iar mama nu vorbea engleză, dar învăța să fie doctor și, totodată, se lupta cu cancerul mamar. Mi-am dorit și propus să fac foarte mulți bani, am vrut să mă asigur că ei vor fi fericiți. Asta m-a motivat mereu. Am vrut să îmi crees o lume în care să fiu puternică, să pot să obțin tot ce îmi doresc, să pot să le ofer părinților tot ce și-au dorit vreodată. Acum că sunt fericiți și sănătoși, nu mă lasă în pace! Mă sună din cinci în cinci minute!”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava