Concert pascal
MOPAN Suceava

Starul pop britanic Rita Ora a fost prezentă la Ambasada Kosovo din Londra vineri (10 iulie), unde a fost numită Ambasadoare Onorifică a acestei țări, conform contactmusic.com.

Interpreta piesei ´R.I.P.´ s-a născut pe acest teritoriu, dar s-a mutat în Marea Britanie cu familia ei când era copil, iar acum a fost numită Ambasadoare Onorifică de către președintele Atifete Jahjaga pentru că a sporit conștientizarea problemelor cu care se confruntă țara.

Artista s-a prezentat la ambasadă pentru a primi titlul din partea ambasadorului Republicii Kosovo la Londra, Lirim Greicevci, în cadrul unei ceremonii la care au participat fostul prim-ministru britanic Tony Blair și soția acestuia, Cherie, mai notează sursa citată.

Ora a declarat: ˝Titlul de Ambasadoare Onorifică îl voi purta cu mare mândrie și responsabilitate. Am crescut în Marea Britanie, o țară care mi-a oferit foarte multe, lucru pentru care sunt foarte recunoscătoare. Dar voi avea mereu un loc special în inima mea pentru Kosovo, țara în care m-am născut. Sunt norocoasă că am șansa de a călători prin lume și de a participa la conștientizarea problemelor țării mele natale și, de asemenea, să pot informa restul lumii de frumusețea acestei țări și de cât de prietenoși sunt oamenii ei.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava