Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața a vorbit despre mult discutata ei plecare de la emisiunea de talente produsă de BBC, scrie contactmusic.com.

Fosta jurată de la ´The Voice´ și cel mai nou membru al echipei de mentori ´X-Factor´, Rita Ora, a dezvăluit de ce a părăsit concursul de talente de la BBC pentru show-ul rival de la ITV. Dar motivația nu este atât de interesantă cum ar fi sperat cei mai mulți.

Vorbind la premiile O2 Silver Clef , Rita Ora a aruncat vina pe planurile pe care le avea, în decizia de a schimba emisiunile, spunând că nu a avut nicio legătură cu foștii ei colegi de la ´The Voice´.

˝Nu are nimic de-a face cu personalitatea mentorilor. Îi iubesc pe toți. Dar, în mod cert, este ceva ce se potrivește cu orarul și cu programul meu.˝, a declarat Ora, în timp ce ridica trofeul ´Vevo Best Female´, la decernarea de premii care a avut loc vineri.

Ea a continuat: ˝Pur și simplu mi se potrivește mai bine. Iar experiența pe care am avut-o la ´The Voice´ a fost ireală.˝

Rita a apărut în juriul ´The Voice´ într-un sigur sezon și a mai fost jurat-invitat la ´The X-Factor´ în anul 2012, conform sursei citate.

Artista își începe noul angajament în cadrul emisiunii de talente ´X-Factor´ luni, când încep audițiile în Manchester, care vor ține 4 zile, înainte de a se muta la Londra pentru 7 zile, începând din 14 iulie.

Ea a spus: ˝Abia aștept să încep lucrul la ´The X-Factor´.˝

Dar în ceea ce privește așteptările pe care telespectatorii le pot avea, acum că interpreta piesei ´Poison´ este în juriu, Ora a fost foarte rezervată în declarații.

Ea a zis: ˝Va trebui să-l urmăriți – va fi grozav, va fi distractiv. Cel mai important lucru e să găsim talentul și să ne distrăm, asta e tot ce contează.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava