Cântăreața de muzică pop Rita Ora, care a avut o relație de un an cu starul scoțian Calvin Harris, a înregistrat două melodii despre despărțirea de Dj, care a avut loc în 2014, potrivit contactmusic.com. Piesele vor fi incluse pe noul album al artistei.

Rita Ora a spus pentru ziarul The Sun: „Am înregistrat două melodii pe această temă… Dar, treaba e că, mă înfurii foarte tare la început, apoi devin sentimentală. Urăsc foarte, foarte, foarte, foarte, foarte tare o persoană, apoi îmi dau seama: ‘Stai puțin, nu e chiar așa…”

Cântăreața a mai spus că dezamăgirea suferită în dragoste a inspirat-o în crearea noului album, o continuare a celui de debut din 2012, ‘Ora’. Acum, artista spune că este fericită și mulțumită de modul în care i s-a schimbat viața în ultimii ani. „Este minunat, viața mi s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. Acesta este cu siguranță cel mai emoționant album al meu, dar nu într-un mod trist. Este furie, este fericire, este iubire – totul la un loc.”, a adăugat Rita Ora, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava