Concert pascal
MOPAN Suceava

Rita Ora spune că fostul ei iubit, Calvin Harris, este o persoană minunată. Cântăreața s-a despărțit de Dj-ul scoțian în iunie, după un an de relație, dar recunoaște că încă mai are sentimente pentru el și că nu a trecut încă peste despărțire.

„Amândoi lucrăm foarte mult, amândoi suntem plecați peste tot în lume mai mereu. Eu nu sunt chiar atât de bine, dar mă simt mai bine decât am crezut la început. Îl ador, este un om minunat.”, a spus Rita Ora pentru revitsa britanică Glamour, potrivit contactmusic.com.

Cu toate acestea, artista în vârstă de 23 de ani a spus că ea nu ar fi folosit niciodată Twitter-ul pentru a vorbi despre despărțirea lor, dacă Dj-ul, 30, nu ar fi folosit rețeaua de socializare pentru a anunța că nu mai formează un cuplu. „Sincer, dacă el nu ar fi făcut-o, eu nu aș fi scris nimic. Cinci zile m-am chinuit să scriu trei propoziții. A fost greu.”, a explicat Rita.

La acea vreme, Calvin a scris pe contul lui de Twitter, potrivit sursei citate: „Pentru a pune punct speculațiilor – eu și Rita am pus punct relației noastre cu ceva timp în urmă. Este o femeie superbă, talentată și îi doresc numai bine.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava