Cântăreața în vârstă de 23 de ani, Rita Ora, care a semnat de curând cu casa de discuri a rapper-ului Jay Z, ROCNATION, a spus că autorul hit-ului ‘Holy Grail’ miroase ”fresh”, a natură. ”Miroase ca un copac verde. Adică, fresh și curat.”, a spus Rita Ora, potrivit contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘RIP’ – care are o relație cu Calvin Harris – a măritusit că a fost foarte emoționată când a întâlnit-o pentru prima dată pe soția lui Jay Z, Beyonce, pentru că este o persoană pe care o admiră și o urmărește încă de când era foarte tânără.

”Am fost atât de speriată când am întâlnit-o pentru prima dată. Este idolul pe care am vrut mereu să-l întâlnesc. Vreau să spun, unul dintre idolii mei, dar ea a fost cea mai drăguță. Mereu, mereu, mereu am crezut că ea nu este o ființă umană. Și jur că mereu m-am gândit că, seara, pune un calbu în priză și doarme deasupra a ceva, pentru că nu este ființă umană. Dar a fost incredibilă, atât de amabilă, atât de caldă și atât de prietenoasă.”, a mai spus Rita Ora, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava