Cel de-al treilea album al cântăreței Rita Ora va fi cel mai „vulnerabil” al său.

Artista în vârstă de 30 de ani a mărturisit că lucrul la cel mai recent EP al său, ‘Bang’, cu producătorul și DJ-ul Imanbek, i-a permis să „își asume riscuri” și să părăsească zona sa de confort, iar piesele vor fi un fel de „pod” către follow-up din 2018, ‘Phoenix’.

Într-un interviu recent, Rita a spus despre EP, potrivit contactmusic.com: „Am vrut să le reamintesc oamenilor că, dacă vrei să ai control asupra ta, trebuie să îți asumi riscuri. M-am provocat să fac un EP, nu un album. Nu am vrut să simt presiune. Am vrut să experimentez. Aveam nevoie de acest lucru pentru mine. Când voi lucra la noul meu album, pe care îl voi înregistra, cel mai probabil, vara aceasta, voi avea o nouă viziune asupra vieții. ‘Bang’ este ca o trecere, ca un pod.”

Cântăreața a scris multe melodii noi și a mărturisit că acestea vor dezvălui „partea sa vulnerabilă”. Noile melodii vor fi incluse pe viitorul ei material discografic.

Rita Ora a mai spus, conform aceleași surse: „Compun foarte mult. Am explorat foarte mult partea mea vulnerabilă. În acest nou album va fi mult mai multă emoție. Acest an a însemnat o experiență transformatoare pentru toți, așa că avem nevoie de transparență. Pe acest următor album voi foarte profundă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava