• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Robbie Williams se folosește de colorat, pentru a renunța la fumat, potrivit contactmusic.com.

Autorul hit-ului ‘Angels’ este determinat să renunțe la nesănătosul obicei și a găsit și o soluție – coloratul. „Colorez, lucru bun, pentru că mă ține concentrat. Arta este bună pentru mintea mea.”, a spus Robbie într-un ‘live’ făcut pe pagina sa Instagram, conform sursei citate.

Robbie – care are trei copii înpreună cu soția sa, Ayda Fiels, pe Teddy, în vârstă de șase ani, pe Charlton, în vârstă de patru ani, și pe Coco, în vârstă de patru ani – a mărturisit că îi este foarte greu să renunțe la țigări și că s-a confruntat chiar și cu atacuri de panică atunci când a încercat să facă asta. „Dacă se mai lasă cineva de fumat alături de mine, țineți-o tot așa. Lupta este reală. Am fost bine toată săptămâna, au fost, cumva, șase săptămâni foarte grele din zece, iar apoi, într-o oră și jumătate m-am prăbușit, am avut atacuri de panică, am fost copleșit… Am fost nevoit să ies din casă pentru a mă putea calma puțin.”, a mai spus cântărețul, potrivit ContactMusic.

Starul de 44 de ani a mai avut o tentativă de a se lăsa de fumat când s-a născut Teddy, dar s-a reapucat de fumat după 40 de zile. Acum, însă, Robbie e hotărât să lase țigările ‘pe bune’, pentru că își dorește să își vadă copiii crescând. „Pe 1 ianuarie mă las de fumat, mă însoțește cineva în această călătorie? Mă sperie, însă, foarte tare faptul că este posibil să mă îngraș. De fapt, mă înspăimântă acest lucru, dar pentru copiii mei se merită să pun câteva kilograme… și-a spus el, mințindu-se.”, a adăugat Robbie Williams.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava