MOPAN Suceava

Robbie Williams – care a recunoscut că a consumat heroină și cocaină în trecut – poate că a renunțat la aceste obiceiuri nesănătoase, dar a declarat că s-ar sacrifica pentru fetița lui, care acum are nouă luni, Theodora ‘Teddy’ Rose, și i-ar face rost de ‘cele mai bune droguri posibil’, dacă ea ar alege să pornească pe acest drum când va crește, informează contactmusic.com.

Cântărețul în vârstă de 39 de ani a declarat, potrivit sursei citate: ”Mă îndoiesc că va fi ca mine. Învăluită cu multă dragoste și beneficiind de mult noroc, nu va ajunge acolo, ori nu va trebui să ajungă acolo. Dar dacă acest lucru, din nefericire, se întâmplă, știu ce voi avea de făcut. Mă voi asigura că va avea cele mai bune droguri posibil – și le voi lua împreună cu ea.”

Pe de altă parte, starul pop – care este căsătorit cu Ayda Field – este foarte ocupat plănuindu-i lui Teddy viitorul, iar dorința lui este să se înrudească cu Adele, spunând că băiatul faimoasei cântărețe britanice, Angelo – pe care l-a poreclit ‘Little Peanut’ (Micuța Alună) – ar fi un ginere bun.
Robbie a glumit: ”Băiatul ei și fata mea merg la întâlniri aranjate. Little Peanut se află pe lista potențialilor parteneri pentru Teddy.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava