Concert pascal
MOPAN Suceava

Robbie Williams este de părere că prea mulţi cântăreţi de muzică pop sunt „neutri” şi „plictisitori”, pentru că nu consumă droguri şi nu se implică în scandaluri, potrivit contactmusic.com.

Muzicianul crede că este „ciudat” că artiştii nu mai sunt atât de ‘rock’n’roll’ precum erau cei din generaţia sa, din anii 90′. „Eram diferţi atunci, în anii 90′ – făceam lucruri, spuneam chestii doar pentru a fi interesanţo. Cred că oamenii nu mai fac asta acum. Te aşteptati ca toată lumea să fie beată şi cu faţa prăfuită de la cocaină. Oamenii nu mai fac asta acum – pare atât de ciudat… Dacă lumea ar fi făcut în continuare acest lucru, ar fi părut totuşi puţin trist. Cred depinde şi de ce fel de droguri sunt la momentul respectiv la modă. Ce e acum în trend? Ketamina? Ori nu mai sunt eu la curent?”, a spus Robbie Williams într-un interviu acordat revistei NME, conform sursei citate.

Cu toate acestea, starul în vârstă de 43 de ani – care acum nu mai consumă băuturi alcoolice şi nici nu mai se droghează – recunoaşte că regretă că a făcut şi încă face, de multe ori, declaraţii controversate, dar insistă că asta se întâmplă „doar pentru a amuza” oamenii, pentru că nu îl încântă deloc ideea de a fi un artist „neutru”. „Îmi place să o fac pe-a ‘entertainerul’. Am abilităţi creative limitate şi spun tot feluri de lucruri pe care, după ce le analizez, îmi dau seama că nu le-aş spune. Doar încerc să fiu amuzant tot timpul. Sunt atât de mulţi artişti cu PH neutru încât nu este deloc greu să te faci remarcat.”, a mai spus Robbie Williams.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava