Concert pascal
MOPAN Suceava

Robbie Williams şi soţia lui, Ayda Field, au devenit părinţi pentru prima dată în urmă cu şapte luni, când fetiţa lor, Theodora Rose, a venit pe lume şi, în timp ce Robbie este topit după micuţă, cântăreţul a mărturisit că sentimentul nu este mereu reciproc.
Potrivit ziarului Daily Star, citat de contactmusic.com, el a declarat: „Nu este deloc interesată de ‘peek-aboo’. Este destul de mofturoasă în această perioadă. Cred că, pentru că îi ies primii dinţişori, ori, pur şi simplul, nu mă găseşte amuzant – asta înseamnă showbiz-ul.”

În altă ordine de idei, Robbie a scris recent o piesă pentru fetiţa lui, ‘Go Gentle’, dar micuţa nu a fost prea impresionată de cântecul tatălui ei – a vomitat pe el când acesta i l-a cântat.
Cântăreţul a povestit, potrivit sursei citate: ”I-am scris un cântec numit ‘go Gentle’. I l-am cântat plimbându-ne pe proprietatea noastră, mi s-a părut un moment încântător şi a fost şi foarte sincer, iar ea… a vomitat pe mine. Nu ştiu dacă în limba copiilor asta înseamnă ‘A fost minunat, tati’, sau ‘Tocmai am vomitat pe tine pentru că mi-ai provocat greaţă.’”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava