MOPAN Suceava

Robbie Williams a fost gelos pe Harry Styles când a aflat că acesta a colaborat cu Bruno Mars, pentru că el a fost refuzat de interpetul hit-ului ’24K Magic’ în trecut, când i-a propus să-l ajute cu albumul ‘Heavy Enetertainment Show’. Cu toate acestea, Robbie i-a urat mult succes în viitor lui Bruno.

În cadrul unui interviu pentru Radio Times, Robbie Williams a spus despre Harry Styles, potrivit contactmusic.com: „L-am întâlnit pe Harry Styles într-un aeroport. L-am întrebat: ‘Oh, compui, Harry? Minunat, cu cine?’ El mi-a răspuns: ‘Ei bine, tocmai am petrecut o săptămână cu Bruno Mars şi urmează să petrec o alta cu Max Martin.”

Deşi veştile nu i-au picat bine lui Williams, muzicianul a mărturisit că a fost bucuros pentru Styles. Robbie – care a plecat din celebra trupă Take That în 2009 pentru a porni într-o carieră solo – i-a mai spus lui Harry: „Oh, sunt foarte fericit pentru tine… Eşti noul eu. Mult succes!”

De asemenea, Robbie Williams a precizat că nu-i poartă pică lui Bruno Mars şi, mai mult, a spus că este de părere că starul în vârstă de 31 de ani are „cele mai bune piese” ale momentului. „Bruno şi echipa sa au cele mai bune piese în momentul de faţă”, a adăugat Robbie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava