MOPAN Suceava

Cântărețul britanic Robbie Williams își dorește să se mute în Londra, dar se teme că prețurile ‚astronomice’ ale proprietăților de acolo îi vor da bătăi de cap.
Interpretul hit-ului ‚Angels’, care are o avere estimată la 160 de milioane de dolari, a fost șocat să afle care sunt costurile vieții într-un cartier luxos din capitala britanică, mai ales după ce a locuit timp de câțiva ani în Los Angeles, scrie contactmusic.com.
Oricum, Williams încă dorește să se mute în țara sa natală, pentru ca fetița lui de două luni, Theodora Rose, primul lui copil și al soției sale Ayada, să poate să fie crescută în ‚stil englezesc’.
”Aya iubește acest loc (Anglia). Nu suport vremea, dar ador oamenii, ador simțul umorului pe care îl avem, ador cultura noastră. Vom cumpăra o proprietate în Londra, pentru ca Teddy să dobândească accente europene… Nu vreau să ne educăm copilul în Los Angeles, pentru că așl prefera să capete acea sensibilitate englezească. Cei din școlile din L.A. sunt idioți. Ea va merge la Holland Park sau Chelsea.”, a declarat celebrul cântăreț, potrivit contactmusic.com.

Robbie a adăugat: ”Dar prețurile sunt astronomice. Nu-mi dau seama cum poate cineva să își permită să trăiască permanent în Londra. Sunt niște prețuri nerealiste.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava