Concert pascal
MOPAN Suceava

Deşi este cel mai celebru cântec al său, Robbie Williams spune că ‘Angels’ este prea sensibil pentru a-l mai putea cânta în concertele sale live, potrivit contactmusic.com.

Fostul membru al trupei Take That, în vârstă de 43 de ani, plănuieşte un nou turneu şi, pentru că vrea să prezinte melodii noi fanilor săi, va renunţa la câteva dintre piesele sale celebre pe care le cânta de obicei în show-urile live, inclusiv mega-hitul ‘Angels’.

Cel de-al patrulea single de pe albumul său de debut, ‘Life Thru A Lens’, ‘Angels’, a ajuns, de fapt, abia pe locul 4 în UK Singles Chart, însă s-a vândut în aproape 1.2 milioane de exemplare în Marea Britanie şi este şi cel mai bine vândut single al starului. Melodia a fost scrisă în onoarea mamei sale, care murise recent, iar publicul se regăseşte de cele mai multe ori în versurilei ei – de aceea lui Robbie îi este foarte greu să o cânte.

„Trebuie tot timpul să mă adun, dacă nu încep să plâng şi arăt jalnic. Sunt persoane care, înainte de ‘Angels’, ridică pancarte cu mesaje pentru părinţii lor care au decedat, iar eu mă gândesc: ‘O, Doamne, iar voi plânge’. Mă afectează foarte tare.”, a spus Robbie Williams pentru Daily Star, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava