Targul de Toamna Produs in BUcovina 19-21 octombrie 2018

Robbie Williams a mărturisit, în cadrul noului său video blog, ‘Vloggie Williams’, că foloseşte măşti pentru faţă cu apă fermentată de cocos pentru a-şi menţine aspectul tânăr.

Toată lumea ştie că Robbie a recunoscut că a apelat la injecţii cu botox în trecut şi, mai mult, s-a speculat în presa de peste ocean că ar fi suferit şi câteva operaţii estetice.

Acum, cântăreţul în vârstă de 43 de ani se află în plin turneu european, ‘Heavy Entertainment Show Tour’, motiv pentru care acordă o atenţie sporită felului în care arată. Secretul său în materie de frumuseţe l-a dezvăluit într-un video nou. „Această frumuseţe nu vine natural, e nevoie de multă muncă pentru a ajunge aşa. Folosesc măşti de faţă. Ştiu că arată foarte ciudat, de parcă aş spune în orice moment ‘Voi veni să te ucid’, dar măştile îţi dau un sentiment frumos când le aplici şi, mai mult, pielea devine hidratată în urma lor.”, a spus starul, potrivit contactmusic.com, cu faţa acoperită de o mască ce îl făcea să semene cu un personaj dintr-un film de groază.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava