Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Robbie Williams se teme că Miley Cyrus va sfârși prin a ajunge într-un centru de reabilitare, potrivit contactmusic.com. Autorul hit-ului ‘Candy’ – care a fost internat de două ori la reabilitare – este îngrijorat pentru cântăreața în vârstă de 20 de ani, spunând că nivelul de faimă pe care aceasta l-a atins ar putea avea efecte negative asupra ei.

”Toată lumea vorbește și e cu ochii pe Miley. Această atenție pe care o primește, ar putea-o trimite la reabilitare. Are un efect nociv asupra psihicului tău. Am trecut și eu prin asta și știu cât de tare poți fi dat peste cap – și pentru mult timp.”, a spus Robbie Williams, potrivit sursei citate.

Starul în vârstă de 39 de ani a adăugat: ”Este doar un copil. Este un copil care luptă împotriva tatălui ei și împotriva industriei care a pus-o în acea cutie ‘Hannah Montana’. Face piese pop bune, are un corp frumos și o față frumoasă. Este un star pop bun. Dar acea atenție este prea mult pentru marea majoritate a celebrităților. Este foarte greu să te lupți cu asta. Lăsați în pace persoanele care au cunoscut celebritatea de când aveau trei ani sau cât or fi avut!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava