Concert pascal
MOPAN Suceava

Robbie Williams se teme că Miley Cyrus va sfârși prin a ajunge într-un centru de reabilitare, potrivit contactmusic.com. Autorul hit-ului ‘Candy’ – care a fost internat de două ori la reabilitare – este îngrijorat pentru cântăreața în vârstă de 20 de ani, spunând că nivelul de faimă pe care aceasta l-a atins ar putea avea efecte negative asupra ei.

”Toată lumea vorbește și e cu ochii pe Miley. Această atenție pe care o primește, ar putea-o trimite la reabilitare. Are un efect nociv asupra psihicului tău. Am trecut și eu prin asta și știu cât de tare poți fi dat peste cap – și pentru mult timp.”, a spus Robbie Williams, potrivit sursei citate.

Starul în vârstă de 39 de ani a adăugat: ”Este doar un copil. Este un copil care luptă împotriva tatălui ei și împotriva industriei care a pus-o în acea cutie ‘Hannah Montana’. Face piese pop bune, are un corp frumos și o față frumoasă. Este un star pop bun. Dar acea atenție este prea mult pentru marea majoritate a celebrităților. Este foarte greu să te lupți cu asta. Lăsați în pace persoanele care au cunoscut celebritatea de când aveau trei ani sau cât or fi avut!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava