Robbie Williams și soția lui, Ayda Field, au ales numele pentru băiețelul lor proaspăt născut – a cărui naștere, la începutul acestei săptămâni, a fost filmată de faimosul cântăreț, iar filmulețele au ajuns pe site-ul artistului, pe Twitter și pe YouTube. Bebelușul a primit numele Charlton Valentine.

Cuplul a dezvăluit numele bebelușului lor tot prin intermediul unui video: „Charlton Valentine Williams a părăsit clădirea… iar Tati se simte minunat.”, a scris artistul pe pagina sa de Twitter, lângă filmulețul amuzant care o înfățișează pe Ayda împingând un scaun cu rotile în care stă Robbie – care poartă ochelari de soare – cu băiețelul lor în brațe, potrivit contactmusic.com. Autorul hit-ului ‘Candy’ – care a dansat în faţa soţiei pentru a o face să uite de durerile de dinaintea naşterii – a spus despre mama copiilor săi că „este uimitoare”. „Nu am fost niciodată mai îndrăgostit ca acum și nu am fost niciodată mai mândru de soția mea. Este de-a dreptul uimitoare.”, a spus Robbie luni, potrivit sursei citate.

„Universul s-a arătat din nou de partea noastră, iar ultimele ore din viața noastră au fost uimitoare și emoționante, iar noi suntem foarte fericiți și onorați că ați fost alături de noi în această călătorie.”, a adăugat Robbie Williams, care a postat mai multe filmulețe cu el și soția lui, pe contul său de Twitter, înainte ca băiețelul lui să vină pe lume.

Cântărețul în vârstă de 40 de ani – care s-a căsătorit cu actrița Ayda Field în 2010 – mai are o fetiță în vârstă de doi ani, Theodora Rose, împreună cu partenera sa de viață.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava