MOPAN Suceava

Autorul hit-ului ‘Le Me Entertain You’ a mărturisit că este isnomniac, iar când fetiţa sa, Teddy, în vârstă de cinci ani, a dormit într-o noapte la o prietenă, nu a putut dormi deloc de griji.

În timpul unei apariţii la un show de televiziune, starul şi soţia sa, Ayda Field, au vorbit despre ‘meseria’ de părinţi. Robbie a spus, potrivit contactmusic.com: „Teddy şi-a petrecut o noapte la o prietenă, în urmă cu câteva săptămâni – a fost prima dată când a făcut asta. Eu sunt un insomniac, nu adorm mai devreme de 3, 4, ori 5 (dimineaţa). Între orele 12 şi 5 m-am gândit doar la ea, dacă este bine, dacă este în locul potrivit, dacă este în regulă persoana la care se află, dacă locuinţa în care se află va fi jefuită…”

Starul în vârstă de 44 de ani – a cărui soţie a dat naştere celui de-al doilea copil al lor, Charlton, în octombrie 2014 – a mai spus că abia când a devenit tată a început să îi înţeleagă mai bine pe părinţii lui, mai ales în ceea ce priveşte grijile faţă de copii. „Acum le înţeleg pe bunica şi pe mama. Chiar le înţeleg. Când eşti tânăr, iar bunica ta vrea să te înfăşoare în haine de lână îi spui să te lase în pace, pentru că eşti bine şi nu ai nevoie de nimic.”, a adăugat Robbie, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava