Concert pascal
MOPAN Suceava

Robbie Williams a anunţat că noul material discografic, ‘Heavy Entertainment Show’, al 11-lea din cariera sa, va fi lansat pe 4 noiembrie. Acesta va fi primul album pe care artistul îl lansează în ultimii trei ani.

Discul va conţine piese făcute în colaborare cu Ed Sheeran, Brandon Flowers şi John Grant. De asemenea, se pare că muzicianul va lucra din nou cu vechiul său colaborator Guy Chambers, potrivit contactmusic.com.

În timpul unui interviu recent, Robbie Williams a declarat, potrivit sursei citate: “Am lucrat la acest album aşa cum am lucrat şi la celelalte. A fost un proces care a durat trei ani, unele melodii ar fi trebuit să fie incluse pe albumul precedent, le aveam pe computer şi am fost foarte încântat de ele la început, dar au apărut altele noi şi le-a luat locul, iar apoi cele vechi au revenit în atenţia mea, apoi iar au venit altele noi… este vorba de un proces care a durat trei ani.”

Cântăreţul a mai spus că este foarte fericit că face din nou echipă cu Guy Chambers, pe care îl numeşte ‘fratele muzical’. “Am revenit unul în viaţa celuilalt şi îl ador.”, a spus Robbie Williams.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava