• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Autorul hit-ului ‘Angels’, Robbie Williams, a mărturisit că visează, în mod constant, că se întâlnește cu unii dintre cei mai celebri actori de la Hollywood, printre care Tom Cruise și Ben Affleck. Visele nu sunt tocmai frumoas, ci coșmaruri.

El a spus pentru The Sun, potrivit contactmusic.com: „Am coșmaruri în fiecare noapte, amestecate, ciudate – visez că petrec alături de celebrități. Ori sunt coșmaruri, ori visez că ies în oraș cu ele. Două dintre persoanele cu care am ieșit în visele mele – Tom Cruise și Ben Affleck. Nu îi visez în același timp, dar cu amândoi mă distrez de minune. Mai ales cu Ben, ne potrivim de minune. M-am trezit de dimineață și m-am gândit: ‘acest Ben Affleck este absolut grozav’. Chiar așa și cred.”

Declarațiile sale despre visele ciudate vin la scurt timp după ce a mărturisit că încearcă să se lase de fumat cu ajutorul cărților de colorat. „Colorez, lucru bun, pentru că mă ține concentrat. Arta este bună pentru mintea mea.”, a spus Robbie într-un ‘live’ făcut pe pagina sa Instagram, conform sursei citate.

Robbie – care are trei copii înpreună cu soția sa, Ayda Fiels, pe Teddy, în vârstă de șase ani, pe Charlton, în vârstă de patru ani, și pe Coco, în vârstă de patru ani – a mărturisit că îi este foarte greu să renunțe la țigări și că s-a confruntat chiar și cu atacuri de panică atunci când a încercat să facă asta. „Dacă se mai lasă cineva de fumat alături de mine, țineți-o tot așa. Lupta este reală. Am fost bine toată săptămâna, au fost, cumva, șase săptămâni foarte grele din zece, iar apoi, într-o oră și jumătate m-am prăbușit, am avut atacuri de panică, am fost copleșit… Am fost nevoit să ies din casă pentru a mă putea calma puțin.”, a mai spus cântărețul, potrivit ContactMusic.

Starul de 44 de ani a mai avut o tentativă de a se lăsa de fumat când s-a născut Teddy, dar s-a reapucat de fumat după 40 de zile. Acum, însă, Robbie e hotărât să lase țigările ‘pe bune’, pentru că își dorește să își vadă copiii crescând. „Pe 1 ianuarie mă las de fumat, mă însoțește cineva în această călătorie? Mă sperie, însă, foarte tare faptul că este posibil să mă îngraș. De fapt, mă înspăimântă acest lucru, dar pentru copiii mei se merită să pun câteva kilograme… și-a spus el, mințindu-se.”, a adăugat Robbie Williams.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava