Concert pascal
MOPAN Suceava

Robert De Niro încă mai caută sfaturi în ceea ce privește actoria și, când actrițe ca Jennifer Lawrence îi oferă sugestii, nu ezită să le accepte.

Chiar dacă are o mulțime de ani de când se află în industria filmului, cu pelicule de succes în spate, precum ‚Raging Bull’, ‚The Godfather’ și ‚Taxi Driver’, starul în vârstă de 72 de ani a declarat că nu este atât de mândru încât să nu accepte sfaturi de la colegii de breaslă mai tineri, cum ar fi Jennifer Lawrence, care joacă rolul fiicei sale în noul film ‚Joy’.
Robert De Niro a declarat, potrivit contactmusic.com: „Poate să-mi dea sfaturi despre cum ar trebui să arate o scenă, dau despre cum ar trebui să intrepretez eu un rol. Așa ar trebui să meargă lucrurile.”

Cu toate acestea, actorul a spus că, în ceea ce-l privește, nu se simte confortabil să dea sfaturi altora și că nu i-ar da indicații lui Jennifer Lawrence decât dacă „aș simți că este ceva ce ar trebui neapărat să știe, sau dacă mi-ar cere ea sfatul”.

Veteranul actor a mai spus despre Jennifer Lawrence, potrivit sursei citate: „O ador pe Jennifer, este minunată. Debordează de energie, muncește din greu și este o persoană cu care lucrezi foarte ușor.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava