Concert pascal
MOPAN Suceava

Robert De Niro va juca alături de Sebastian Maniscalco în noul film de comedie ‘About My Father’, potrivit contactmusic.com. Pelicula se va baza pe viaţa comediantului Sebastian Maniscalco, cu care De Niro a mai jucat în ‘The Irishman’ al lui Martin Scorsese.

Starul în vârstă de 77 de ani  îl va interpreta pe tatăl lui Maniscalco, Salvo, un imigrant italian. În ‘About My Father’, Sebastian Maniscalco îşi anunţă părintele că plănuieşte să o ceară în căsătorie pe iubita sa americană, lucru care îl face pe Salvo să insiste să petreacă un weekend cu părinţii ei.

Nathan Kahane, preşedinte al Lionsgate Motion Picture Group, a spus că producţia filmului va începe anul acesta. „Felul în care Sebastian vorbeşte despre tatăl lui, Salvo, ne pare că este genul de tip care crede că Robert De Niro ar trebui să îl joace într-un film. Şi ne-am gândit: de ce nu?”, a spus Nathan Kahane adăugând, potrivit contactmusic.com: „De fapt, Robert De Niro este incredibil de selectiv cu privire la proiectele sale, aşa că suntem încântaţi că a răspuns atât de convins de acest scenariu amuzant şi emoţionant. El şi Sebastian vor fi o pereche fantastică şi amuzantă.”

Lungmetrajul va fi regizat de Laura Terruso, după un scenariu scris de Maniscalco şi Austen Earl.

Robert De Niro nu stă deloc. Recent, a jucat în comedia ‘The War With Grandpa’, unul dintre filmele de succes din pandemie. El va juca şi în următorul film al lui Martin Scorsese, ‘Killers of the Flower Moon’, precum şi în ‘Armageddon Time’ al lui James Gray şi în următorul lungmetraj al lui David O. Russell.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava