Robert Downey Jr. insistă să-și ia cu el toată mobila atunci când filmează departe de casa sa din Malibu, California, notează contactmusic.com.

Starul din ´Avengers: Age of Ultron´ – care are copiii Exton, de 3 ani, și Avri, de 6 luni, cu soția sa

Susan Downey – și-a transportat câteva dintre piesele de mobilier favorite din casa sa din Malibu, California, în locuința închiriată din Atlanta, în încercarea de a se simți ca acasă´, cât timp filmează petru pelicula ´Captain America: Civil War´.

O sursă apropiată actorului, în vârstă de 50 de ani, a declarat pentru Us Weekly: ˝De fiecare dată când închiriază un spațiu, el duce acolo același mobilier astfel încât există o constantă de la o mutare la alta. Face acest lucru pentru confortul său.˝

Vedeta, tatăl lui Indio, în vârstă de 21 de ani, dintr-o căsnicie a sa anterioară, își duce și familia în locația filmărilor și recent a recunoscut că există o competiție între copiii săi mai mici, potrivit sursei citate.

El a spus: ˝Este normal ca Exton să vrea să-și muște sora din când în când. Poate începe cu un mic sărut, dar apoi se transformă într-o mușcătură.˝

˝Cred că vrea să-și stabilească poziția dominantă, dar ea va conduce lucrurile la un moment dat.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava