MOPAN Suceava

Foresta s-a despărţit la începutul acestei săptămâni de atacantul Robert Grumezescu, fotbalist care şi-a petrecut ultimele trei sezoane pe Areni. Cele două părţi au căzut de acord pentru rezilierea înţelegerii pe cale amiabilă, atacantul în vârstă de 26 de ani manifestându-şi dorinţa de a sta mai mult acasă, la Darabani, din cauza unor probleme familiale. Grumezescu este al şaselea jucător care s-a aflat în lotul echipei în tur şi care n-a mai revenit în acest an sub comanda antrenorului Petre Grigoraş, după portarul Ionuţ Ailenei, fundaşul Oloeriu Onofraş şi mijlocaşii Valentin Hagiu, Aurel June şi Vasile Boca.

La capitolul veniri, Foresta n-a adus până acum decât fotbalişti foarte tineri, este vorba de portarii Haralambie Mociu (Ripensia Timişoara) şi Sebastian Bîlbă (Ozana Târgu Neamţ), fundaşii Bogdan Balint (Politehnica Iaşi) şi Simon Mandiuc (Juniorul Suceava), şi mijlocaşii Florin Burghele (Universitatea Cluj), Sebastian Nechita (Juniorul Suceava), Cătălin Tacu (Progresul Frătăuţii Vechi) şi Gabriel Ciotu (FC Voluntari), însă este puţin probabil să fie păstraţi toţi în lotul cu care se va ataca promovarea în retur.

Conform declaraţiilor făcute de antrenorul Petre Grigoraş la finalul amicalului cu Juniorul Suceava, disputat sâmbătă, adevăratele transferuri urmează să se efectueze în perioada imediat următoare.

„Cu siguranţă, zilele aceasta ne vom completa lotul şi cu câţiva seniori de valoare. Am preferat să nu ne grăbim, pentru că dorim să aducem fotbalişti de calitate. Sunt în vederile noastre jucători cu experienţă, care ne vor ajuta cu siguranţă în cursa pentru accederea în al doilea eşalon”, a precizat Petre Grigoraş.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava