• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Robert Pattinson are probleme cu banii, potrivit presei de peste ocean. Se pare că starul din ‚Twilight’ se confruntă cu probleme financiare, după ce în ultimii ani a jucat în proiecte cinematografice mai mici, pentru a „scăpa” de vampirul pe care l-a interpretat în faimoasa serie cinematografică.

O sursă a spus, potrivit contactmusic.com: „Rob cheltuieşte şi acum la fel de cum mult cum cheltuia atunci când veniturile sale erau uriaşe, aşa că, inevitabil, a apărut şi problema banilor.” Lipsa banilor l-a făcut pe actorul în vârstă de 28 de ani, potrivit sursei citate, să accepte să apară în reclame la parfum pentru celebrul brand Dior Homme. Aceeaşi sursă a spus pentru revista OK!: „ El nu este genul care ar semna să fie faţa unei mărci de parfum, pentru că este un tip simplu. Dar ştie că va câştiga bani mulţi din asta şi, sincer, are nevoie de aceşti bani.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava