MOPAN Suceava

Robert Pattinson nu vrea să o vadă pe Kristen Stewart. Faimosul actor este plecat de ceva vreme în Australia, la filmările pentru pelicula ”The Roverand”, iar surse apropiate vedetei au spus că relația lui Robert cu Kristen aproape că nici nu mai există.

”Rob nu vrea ca ea să vină în vizită. El a simțit că au nevoie de spațiu. Rob vrea o pauză. Se bucură de timpul pe care-l poate petrece singur. Kristen l-a tot sunat și i-a trimis mesaje. El a încetat să-i mai răspundă.”, a declarat o sursă, potrivit showbizspy.com.

Pe de altă parte, pentru Kristen, prioritatea ei rămâne relația cu Rob. Este foarte hotărâtă să-l aștepte oricât.

O altă sursă a declarat: ”Lui Kristen îi este foarte dor de Rob. Chiar dacă relația lor nu este deloc una romantică, ei încă sunt prieteni. Asta e ceva ce nu se va schimba. Kristen nu este pregătită să lase totul în urmă și să renunțe la el și are de gând să facă orice pentru a face relația să meargă. Acum așteaptă să vadă cum evoluează lucrurile și petrece foarte mult timp cu mama ei, care o încurajează și o susține.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava