• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Robert Pattinson – care are o relație cu cântăreața FKA Twigs, în vârstă de 26 de ani, de trei luni – se simte „ca în rai” alături de iubita sa, potrivit prietenilor actorului. „Rob spune că are parte de cel mai bun sex din viața sa. Se pare că ea este lipsită de inhibiții. Se simte ca în rai alături de ea. Este îndrăgostit până peste cap. Nu-și poate dezlipi mâinile de pe ea. Mai mult, se giugiulește cu ea în public, lucru care nu-i prea stă în fire. Niciodată nu a fost așa în relația cu Kristen (Stewart), dar această fată îl zăpăcește.”, a spus un apropiat al actorului, potrivit contactmusic.com.

Mai mult, prietenii actorului în vârstă de 28 de ani cred că acesta se pregătește pentru logodnă. „Robert s-a tot uitat după inele, deși o nuntă se află în planurile îndepărtate. El este conștient că lucrurile se mișcă repede, dar vrea să arate că relația este una cât se poate de serioasă.”, a declarat o altă sursă.

Robert Pattinson se simte „ca în rai” alături de FKA Twigs, 7.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava