• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart locuiesc din nou împreună. Pattinson şi Stewart s-au reîntâlnit recent, după ce Rob s-a întors din Australia, acolo unde a filmat pentru noul său film, ‘The Rover’.

Potrivit presei de peste ocean, cei doi locuiesc acum în casa lui Kristen, în Los Angeles.

„Rob locuieşte la Kristen. Consideră că este ca şi casa lui, Kristen este acolo, câinii lor se află acolo şi majoritatea lucrurilor lui sunt acolo – asta este foarte importamt pentru el.”, a declarat o sursă, potrivit showbizspy.com.

Aceeaşi sursă a adăugat: „El consideră casa lui Kristen şi casa lui. Bănuiesc că, acolo unde-i este inima, acolo-i este şi casa. Din nou, de când a venit Rob, sunt de nedespărţit. Cred că distanţa le-a făcut bine. Rob nu dă niciun semn cum că ar avea nevoie de spaţiu, sau de o pauză în relaţia cu Kristen, asta este sigur.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava