MOPAN Suceava

Robert Pattinson încă mai suspină după Kristen Stewart, potrivit unor zvonuri apărute în presa de peste ocean. Actorul în vârstă de 28 de ani – care s-a despărțit de Kristen Stewart după ce aceasta l-a înșelat cu regizorul Rupert Sanders, în 2012 – se pare că încă mai are sentimente pentru fosta lui iubită, lucru care nu este deloc pe placul noii sale iubite, cântăreața FKA Twigs, potrivit contactmusic.com.

O sursă a sus pentru RadarOnline.com: „Toată lumea știe că el încă suferă după Kristen. Sunt sigur că pe FKA Twigs o supără acest lucru.” Pe de altă parte, o altă sursă a declarat anterior că starul din ‘Twilight’ nu ar avea nicio problemă în a o prezenta pe noua sa iubită lui Kristen. „Lui Rob și lui Kristen cu siguranță li se vor încrucișa drumurile. Tahliah (FKA Twigs) este o parte importantă a vieții lui acum, iar cât timp se vor sta în Los Angeles, va locui cu el. Rob nu vede nicio problemă în a le face cunoștință.” a declarat sursa, potrivit ContactMusic.

În ciuda zvonurilor potrivit cărora Robert nu ar fi uitat-o pe Kristen, în presa de peste ocean au apărut și declarații ale unor apropiați ai actorului care spun că acesta „se îndrăgostește tot mai tare” de FKA Twigs. „Este cu adevărat fericit, se îndrăgostesc tot mai tare unul de celălalt, el este total vrăjit de ea.”, a spus un apropiat al artistului, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava