Concert pascal
MOPAN Suceava

Faimosul actor și regizor Robert Redford a anunțat că se retrage din lumina reflectoarelor, după ce termină lucrul la ‘The Old Man and the Gun’, informează contactmusic.com. Vestea nu ar trebui să ia pe nimeni prin surprindere, având în vedere că starul se află în industria filmului de șaizeci de ani.

Robert Redford a hotărât ca ‘The Old Man and the Gun’ să fie ultimul film în care joacă, film care va fi lansat în SUA pe 28 septembrie 2018. Cu toate aceastea, starul își va pune amprenta asupra diferitor proiecte din umbră, va fi prezent în spatele camerelor de filmat, potrivit sursei citate.

Într-un interviu recent, explusiv pentru Entertainment Weekly, el a spus, conform ContactMusic: „Niciodată să nu spui niciodată, dar sunt destul de sigur că acesta este sfârșitul actoricesc pentru mine. Mă îndrept spre pensie, pentru că fac asta de când aveam 21 de ani. Mi-am spus că este de ajuns. Și de ce să nu fac altceva?”

De la sfârşitul anilor 1970, Robert Redford a apărut rar în faţa camerelor de filmat, preferând să investească în cariera de regizor. Astfel, el a realizat nouă lungmetraje, printre acestea numărându-se ‘Oameni obişnuiţi’ – primul – care i-a adus premiul Oscar pentru ‘Cea mai bună regie’ în 1981. Ca actor însă, nu a fost niciodată recompensat cu un premiu Oscar, deşi multe dintre rolurile sale au fost apreciate de criticii de specialitate. Printre cele mai celebre filme în care a jucat se numără ‘Cacealmaua’, ‘Toţi oamenii preşedintelui’, ‘Cele trei zile ale Condorului’ și ‘Departe de Africa’.

Totuși, a primit un Oscar onorific în 2002 pentru întreaga activitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava