Concert pascal
MOPAN Suceava

Prezentatorul emisiunii „Sub semnul întrebării”, Robert Turcescu, este, de multă vreme, într-o dispută poate de neînţeles cu prezentatorul emisiunii „În gura presei”, Mircea Badea.

Într-un interviu acordat revistei „OK!”, citat de click.ro, Robert Turcescu a vorbit despre polimica dintre el şi Mircea Badea şi despre începuturile acestei rivalităţi.

„Cred că pleacă totul de prin anul anul 2004, când Mircea Badea m-a rugat – fiind într-un moment de disperare din punct de vedere profesional, că nu avea loc de muncă şi-i arsese fabrica de chibrituri de la Gherla – să ne întâlnim, să-l ajungă la Realitatea TV… Sergiu Toader, care se afla la conducere şi care lucrase cu Mircea Badea, deja ştia ce face şi ce poate, a spus că nu are nevoie de un comediant de televiziune la un post de ştiri… Ce s-a întâmplat cu el după e un fel de degradare accelerată a caracterului unui om”, a povestit Turcescu pentru revista „OK!”, citează click.ro.

Citeşte întreaga declaraţie a lui Robert Turcescu pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/robert_turcescu-mircea_badea-interviu_revista_ok-golanas_de_cartier-rivalitate-dusmanie-concurenta-in_gura_presei-sub_semnul_intrebarii-b1_0_1552044791.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava