Roberto Cavalli a confirmat că a vândut 90% din brand-ul său haute couture către firma italiană privată pe acțiuni Clessidra, potrivit contactmusic.com.

Designer-ul de modă, în vârstă de 73 de ani, a mărturisit că a vândut acțiunile majoritare ale afacerii sale către firma italiană privată pe acțiuni Clessidra, el deținând marca haute couture de peste 40 de ani.
El a spus pentru WWD: ˝Sunt extrem de mulțumit că am semnat un acord cu un partener italian care, sunt sigur, va dezvolta în continuare ce am construit eu într-o viață.˝
˝Clessidra va asigura resursele financiare, manageriale și umane care vor permite companiei să crească în continuare și să facă față provocărilor pieței de lux, mereu în evoluție.˝

Au apărut informații cum că emblematicul creator de modă a avut discuții cu firma privată pe acțiuni Permira, cu sediul în Londra, săptămâna trecută, în legătură cu o afacere în valoare de 450 milioane de euro, care i-ar fi dat ocazia să păstreze 40%.
Cu toate acestea, se crede despre Clessidra că a început tratativele cu privire la achiziționarea unui pachet minoritar al brand-ului, faimos pentru articolele de îmbrăcăminte cu imprimeuri animale, în anul 2009, în timp ce designer-ul era curtat de cumpărătorii firmei private din anul 2006.

Vicepreședintele Clessidra, Francesco Trapani – care a fost director executiv la Bulgari timp de 25 de ani – va prelua funcția lui Cavalli de președinte al companiei, mai notează sursa citată.
El a declarat: ˝Ne-am dorit foarte mult să ajungem la această înțelegere deoarece credem cu adevărat în potențialul lui Roberto Cavalli. Este o companie cu un stil unic, cu o situare pe piață fără adversari și o conștientizare globală reală. Identitatea brand-ului lui Cavalli este valoroasă și vrem să o menținem așa, este un factor cheie pe care vom întemeia toate planurile companiei cu privire la dezvoltarea internațională.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava