Concert pascal
MOPAN Suceava

Roberto Cavalli a confirmat că a vândut 90% din brand-ul său haute couture către firma italiană privată pe acțiuni Clessidra, potrivit contactmusic.com.

Designer-ul de modă, în vârstă de 73 de ani, a mărturisit că a vândut acțiunile majoritare ale afacerii sale către firma italiană privată pe acțiuni Clessidra, el deținând marca haute couture de peste 40 de ani.
El a spus pentru WWD: ˝Sunt extrem de mulțumit că am semnat un acord cu un partener italian care, sunt sigur, va dezvolta în continuare ce am construit eu într-o viață.˝
˝Clessidra va asigura resursele financiare, manageriale și umane care vor permite companiei să crească în continuare și să facă față provocărilor pieței de lux, mereu în evoluție.˝

Au apărut informații cum că emblematicul creator de modă a avut discuții cu firma privată pe acțiuni Permira, cu sediul în Londra, săptămâna trecută, în legătură cu o afacere în valoare de 450 milioane de euro, care i-ar fi dat ocazia să păstreze 40%.
Cu toate acestea, se crede despre Clessidra că a început tratativele cu privire la achiziționarea unui pachet minoritar al brand-ului, faimos pentru articolele de îmbrăcăminte cu imprimeuri animale, în anul 2009, în timp ce designer-ul era curtat de cumpărătorii firmei private din anul 2006.

Vicepreședintele Clessidra, Francesco Trapani – care a fost director executiv la Bulgari timp de 25 de ani – va prelua funcția lui Cavalli de președinte al companiei, mai notează sursa citată.
El a declarat: ˝Ne-am dorit foarte mult să ajungem la această înțelegere deoarece credem cu adevărat în potențialul lui Roberto Cavalli. Este o companie cu un stil unic, cu o situare pe piață fără adversari și o conștientizare globală reală. Identitatea brand-ului lui Cavalli este valoroasă și vrem să o menținem așa, este un factor cheie pe care vom întemeia toate planurile companiei cu privire la dezvoltarea internațională.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava